tiistai 31. heinäkuuta 2007

maanantai 30. heinäkuuta 2007

Taide

sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

Mökkielämää - In the Summer Cottage

Ihana miniloma kollektiivimökillä. "Uitiin jäämeressä" kommentoivat lapset veden lämpötilaa. Kellumista aallokossa, pilviä tarkkaillen. Kotiintuomisina talven mustikat.

We had a lovely short-term holiday in the family’s summer cottage. The children commented cold water “We swam in the Ice Sea”, funny thing is that they swam in the lake and they don't know that there is a real Ice Sea. Wind, waves and low water temperature did not bothered me at all. I floated in the water and watched the clouds.

We also picked blueberries and now the freezer is ful of them.

torstai 26. heinäkuuta 2007

Sisustuskansio


Tässä muutama ote sisustuskansiostani. Pidän ylemmän artikkelin edullisista, ennakkoluulottomista ja hauskoista ideoista sekä rennosta nuorekkuudesta. (Harmi etteivät ne nyt oikein kuvasta mitenkään välity). Vanhat silitysraudat toimivat cd-levyjen tukina, ilmettä seinään saadaan maalaamalla siihen kuvioita sabluunalla. Ja kun kaipaa vaihtelua, on seinä helppo maalata taas uudestaan. Toinen kuva on makuuni ehkä liian aseteltu, mutta sen raikkaat värit ja retromeininki viehättävät.

Kotielämää - Home Sweet Home

Ei meillä oikeasti näin vaaleanpunaista ole. Värikästä ja värillistä kuitenkin. Olen perso väreille. Yleensä elän jotain tiettyä värikautta, mutta tällä hetkellä ei ole mitään erityistä, ellei ehkä hivenen vihreää. Tyylillisesti meillä ei ole selkeää vaan sekoitus jotain vanhaa, jotain uutta, jotain sinistä ja jotain skandinaavista sulassa sovussa. Ja lisäksi meillä on sotkua ja sekamelskaa luova elävä koiramonumentti, joka tuo vaihtelua interiööriin vaihtamalla paikkaa epäsäännöllisesti.

Kuvassa tyynyliinalöytöjä kirpputorilta, patjaraitoja ja 60- ja 70-luvun kuvioita. Keskellä otos jääkaapin ovestamme. Ja lehtiä meillä luetaan paljon. Ne ovat aarteita, joita säilytetään ja arkistoidaan. Suosikkisisustuksista kerään parhaita paloja sisustuskansiooni. Meillä IKEAn luettelotkin kuuluvat arkistoitaviin aarteisiin, vaikkakin suhteeni yritykseen ei olekaan mitenkään yksiselitteinen.

keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

tiistai 24. heinäkuuta 2007