perjantai 28. toukokuuta 2010

Huomio

Hitaan elämän pieniä huomioita. Herttavuorenkilpi on kuin pinnin kukka. Kaunis maljakossa.

perjantai 21. toukokuuta 2010

Pinnit



Tein lahjaksi pinnit Jämälankakirjan ohjeella.

Nyt kesällä haluan lukea edes kaksi kirjaa. Haahtelan Katoamispisteen ja Konttisen Naiset taiteen rajoilla. Kesällä haluan elää hitaasti, vähän vanhanaikaisesti, ilman liikaa mediaähkyä. Olen siksi hidas bloggaajakin.

maanantai 3. toukokuuta 2010

Leikekirjailua ja siivousta

Olen kasannut taas leikekirjaa. Yrittänyt päästä eroon lehdistä ja ollut tyytyväinen siitä, että uusiin lehtiin ei ole mennyt euroakaan rahaa. Uusia en halua ostaa, vanhoissakin on katsottavaa. Ja parhaat palat niistä siis talletetaan. Huomaan pitäväni monesta, vanhasta ja väreistä, toisaalta valkoisesta ja avarasta. Valosta, keksinnöistä, persoonallisista ratkaisuista, veistoksillisesta harmoniasta, maalauksista (valokuvasuurennoskin voisi olla kiva), suorista linjoista, pinoista, koreista, käsitöistä tai ylipäätään siitä, että harrastukset saavat näkyä...
Ehkä olisi helpompi ja parempi ajatella "mitä ei minulle kiitos" -listaa. Sen suhteen osaisin olla ehdoton.

Toiseen aukemaan olen kasannut mustia seiniä. Minulla on jäänyt kesken projekti, maustehyllyn peitto liitutaulumaaliovella. Syksyllä mahan kanssa kävin kysymässä levyä oveksi. Puutavarakauppa myi niin isoja levyjä, etten olisi saanut sellaista millään kuljetettua. Projekti on sittemmin jäänyt roikkumaan, kun kaksi päivää kyselystä, olinkin jo synnyttämässä.