lauantai 11. elokuuta 2007

Nimipäivät

3 kommenttia:

Nuttula kirjoitti...

Kaunis paketti! Minulla ei ole varsinaisesti omaa ratkaisua paperiongelmaan. Itse tungen avatut rullat yhteen kirjahyllyn alalaatikkoon, yleensä en löydä edes kumirenksua. Kerran näin jossain lehdessä hauskan kassin ihan sitä varten, joka roukkui seinällä naulassa askartelunurkassa. Mutta ensin pitää olla askartelunurkkaus, jonne laittaa naulakkoa ja kassia, itselläni ei vielä ole :) Kaunis paperikorikin käy tietysti säilytykseen, jos sille löytyy paikka.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Oma laatikko olisi ylellisyyttä. Kassi kuulostaa hauskalta ja käytännölliseltä idealta. Nykyisin säilytän rullia paperikorissa, mutta se on liian pieni ja matala, joten eiväthän ne siinä siististi pysy. Joka tapauksessa haluaisin saada paperit piiloon, koska meille on tulossa huoneiden toimintojen uudelleen järjestelyä ja oma askartelu-/näpertelyreviirini tulee pienenemään. Muutenkin olisi hyvä saada siivottua, karsittua ja vähennettyä kaikenlaisen tilpehöörin määrää. Vähemmän on enemmän!

Mary kirjoitti...

Kaunis paketti ja ihanan näköisiä papereita!

Meillä on avatut rullat tällä hetkellä lampun pahvilaatikossa pystyssä. Laatikko on siis aika kapea ja korkea, juuri sellainen, että pysyy kuitenkin pystyssä. Erinäiset lahjapapereiden palaset ja lahjakassit ovat paperikassissa. Nämä tosin eivät meillä toimisi, ellei olisi vaatehuonetta jonne ne saa piiloon. Meillä kun on kaksi kissaa, jotka rakastavat kaikenlaista rapisevaa...