lauantai 12. huhtikuuta 2008

Käynnistysvaikeuksia

Päivä on pian jo puolessa ja minulla on vielä aamu menossa. Josko toinen kuppi teetä selkiyttäisi päivän kulun suuntaa. Ajoittain pilkistävä aurinko houkuttaa pihalle, josta torstaina tein löydön. Lumikelloja ja ties kuinka monta krookuksen, tulppaanin ja narsissin alkua.

Alkuviikosta piti tekemäni paperinukkeja, tulikin kuvan tyttöjä. He odottavat jatkoa. Ja muutakin on tällä saralla. Illalla voisi olla vuorossa elokuva, jota olen odottanut. Ja elokuvista olisi kirjoitettavaa muutenkin. Mutta ennen sitä olisi aiheellista pieni pyörähdys kaupungilla. Ja sitten olisi niitä kodinhoidollisiakin hommia. Kai tästä päivästä ihan hyvä tulee?

... Saman päivän iltana. Eihän se tämäkään päivä ihan suunnitelmien mukaan mennyt, mutta ihan hyvä se oli, vaikkakin tuli riideltyä.

6 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Mukavalta lauantailta kuullostaa. Mikä elokuva olisi vuorossa?
Suloisia nuo tekemäsi nukketytöt..

Minäkin olen viettänyt vaihtelevaa lauantaita, kaikenlaista on jo päivään mahtunut: yllätysmomentteja, löytöjä ym.. Mukavaa päivää!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Sooloilija, valitettavasti elokuvaa en ennättänyt katsoa. Kyseeessä on jo vuoden vanha tapaus. Hankin sen DVD:nä, kun oli halvennuksessa. Kirjoitan siitä sitten, kun olen katsonut. Aikomuksena on muutenkin kirjoittaa kaikista katsomistani jotain. Kirjoittaminen on vain toisinaan aika vaikeaa.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Siis ei kaikista elokuvista, mutta noista vko 10 alkaen.

pikkujutut kirjoitti...

Ihania tyttöjä!

tuike kirjoitti...

Riitely ei ole kyllä kivaa, vaikka joskus ihan tarpeellista. Se vie vaan niin paljon voimia, en toivu riitelystä(kään) niinkuin ennen.

Mutta uusi päivä, uudet tuulet...

*Katinkainen* kirjoitti...

Nyt se ihan ikävän pukkas!!!
Välillä on käytävä kurkkimassa, kuinka täällä pieni tyttö jakselee!!!<3
Nyt hipsin takaisin ja lähettelen lentosuukkoja ja voimahaleja!!!
Tulehan välillä taskulle istuskelemaan.....