torstai 3. kesäkuuta 2010

Vaatejuttuja

Me ollaan saatu paljon vauvanvaatteita käytettynä ja ollaan kiitollisia siitä. Tykkään hieman muunnella ja uudistaa niitä. Pieni muuntelu on nopeaa ja helppoa, enkä osaa vielä ommella itse vaatteita.

Oli vanha takki.

Oli vanha kuva.

Kirjoin. Kerrankin oikealla langalla. Se luisti hyvin ja oli helppoa. Nyt kuvista huomasin leukalinjan hieman karanneen. Onneksi sitä ei luonnossa huomaa tai siis että näyttäisi virheeltä.


Ompelussa olisi varaa parantaa. Kuvan alle on kirjottu neidin nimi, valokuvasta sen poistin.

Hampaat kutittaa.

6 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Oi, tämä on kiva!

Selvä muutos pojan vaatteesta tytön vaatteeksi ihan yksinkertaisella jutulla (näemmä pidän sukupuolijaosta vaatteissa yhä kiinni, vaikken siitä niin kovin perustakaan).

Jonna kirjoitti...

Huippu muokkaus! Pitäisi itsekin harrastaa tuota.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Suloinen!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Ilona, meillä pidetään myös ns. poikien vaatteita. Onneksi on tyttö, koska tyttöjen vaatteita on ollut paljon enemmän tarjolla kuin poikien. En ymmärrä niitä, jotka peittelevät sukupuolta, toisaalta huomaan ärtyväni itseeni, kun saatan sanoa hyvä tyttö, reipas tyttö tms. Siten tavallaan on kasvattamassa tyttöä ja korostaa sukupuolta. Riittää, että sanoisi oletpa reipas...

Jonna, näin saa vähän omaa vaatteisiin helposti ja nopeasti. Ja saa tarvittaessa purettua poiskin. Enpä ole juuri montaa vaatetta tai muuta vauvan juttua uutena ostanut. Äitini ompeli minulle pienenä ihania essumekkoja ja muita. Minä en siihen pysty, onneksi edes tähän.

Sadie, kiitos.

virkattu lintu kirjoitti...

Ihana idea, kiva tuli hupparista!

Minä olen kiinnittänyt tyttöni vaatteisiin vain virkkauksia, kirjontaakin pitäisi kyllä kokeilla.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Virkattu lintu, minäkin olen koristellut vaatteita pitsein. Olisi yksi paita, jossa pitäisi peittää tahra pitsikauluksella. Saisi vain aikaiseksi virkattua tuon pätkän pitsiä.