tiistai 2. marraskuuta 2010

Hyvin pieni osa iloitsen-listastani

Iloitsen pienistä jalan läpsytyksistä lattiassa. Vaikka olisin nyt ollut iloisempi pidemmistä kuin 25 minuutin päiväunista. Iloitsen vanhasta huivistani, jonka sain takaisin. Iloitsen marraskuusta, joka olkoon lepoa ja pientä puuhaa, vailla suurempia velvoitteita. Iloitsen puuhelmistä.

5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kivat on värit helmissä. Ja pienten jalkojen läpsytykset.. ymmärrän iloa, mutta ymmärrän myös pitkien päiväunien toivetta ;)

Tuula kirjoitti...

Hyvä lista :) Toivottelen pidempiä päiväunia!

Meillä vauva heräilee pitkien päiväuniensa aikana 1-3 kertaa, nukahtaa sentään yleensä uudelleen. Ja sitten esikoinen usein jo jättää päikkärit väliin ja silloin olen sattuneesta syystä "hieman" näreissäni... Kaipaan rauhallista ruoka- ja kahvihetkeä päivääni.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Merja, koruja teen niistä helmistä ja väreistä mitä kotoa löytyy. Yritän edelleen opetella korujen pitoa.

Tuula, ihailen teitä joilla on useampia lapsia. Ja samoin toivottelen teillekin pidempiä päiväunia. Itse olen oikeastaan tottunut näihin pätkäuniin, kun meillä ei ole koko vuotena tyttö ollut mikään hyvä nukkuja. Mutta olisin vähän nyt kaivannut omaa aikaa, tuossa ajassa ehdin juuri laittaa pyykit kuivumaan, ottamaan nämä kaksi kuvaa ja lataamaan koneelle.

virkattu lintu kirjoitti...

Toivottavasti unet pitenevät vähitellen. Muistan kyllä hyvin kuinka tärkeä oma aika oli tuo päiväuniaika. Poikani nukkui välillä tosi pitkiäkin unia, mutta lopetti sitten päiväunien nukkumisen kun pikkusisko ilmestyi :)

Kivoja asioita kuvissa. Itsekin olen tuollaista kukkahuivia kirppiksiltä etsinyt.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Virkattu lintu, kiitos. En kyllä usko, että nuo unet tuosta paranevat. Viime yönä oli omaa aikaa, kun heräsin puoli neljältä. Oma aika tulee kyllä aina tarpeeseen, olkoonkin sitten vaikka yöllä. Äitini löysi tämän vanhan huivini.