tiistai 29. tammikuuta 2008

Valosta saa nauttia päivä päivältä pidempään. Tosin ei vielä niin paljon, jotta ennättäisi kuvata viikolla luonnonvalossa, siksi onkin tyytyminen keinovaloon.

Joskus tuntuu, että reviirini on vain teekupin kokoinen, niin usein se kuviin eksyy. Toisaalta se on aina läsnä ja sopii aamusta iltaan seuraksi kaikkeen. Onneksi tieto, että liiallisesta teen juonnista voi saada munuaiskivet, hillitsee hieman tyhjennettyjen kuppien määrää.

Lasinalustojen käyttö on saksalainen tapa, jota mielelläni suosin, etenkin näillä huopaisilla, ilmeeltään pelkistetyillä ja varsin kätevillä ihanuuksilla.

5 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Ihanat kuvat. Oih.

*Katinkainen* kirjoitti...

Tuo kuppikuva on erihieno!!!
Tekisi mieli nuuhkaista ja hörpästä!!!
Kuinkakohan monta kupillista sympatiaa sitä voi lipittää, tarvitsematta pelätä ylimääräisistä kivistä munuasissaan!?
Ei minulla mene ku muutama kuppi päivässä...Ei kai sentää mitään hälyyttävää kuitenaan...
Kai sitä pitäisi kitata ihan pannutolkulla!!!
Minä en ole koskaan perehtynyt lasinalustoihin-en tosin ole koskaan törmännyt noin sieviin tapauksiin....jos olisin,olisin varmasti kuppineni ja laseineni alustojen kamu!!!=O)
Valon määrä on todellakin lisääntynyt!!!JIPPII!!!
Se on mahtavaa!!!!=O)

HeidiHelmiina kirjoitti...

Huoletta voi teestä nauttia, jos ei päivittäin litroittain sitä innostu nauttimaan. Matematiikan opettajani aikoinaan päätti laihduttaa ja ajatteli tehdä sitä osittain teen voimilla ja sai munuaiskivet. Matematiikasta en juuri muista mitään, mutta hauskan open teeopetus jäi mieleen. Eipä mennyt tunnit hukkaan.

Junika kirjoitti...

Hieno helmi teekupissasi.

magi kirjoitti...

Levollinen tunnelma, nautinnollinen hetki- kuviasi käyn ihailemassa. Puuhakasta alkavaa viikkoa!