lauantai 3. toukokuuta 2008

Kaukana idässä

Kun katson kuvaa, tuntuu että olisin idässä, jossain todella idässä. Kaukana. Oikeasti nautin lähes pilvettömästä taivaasta ja katson naapurin lehtiin puhkeavaa puuta.

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Niin on kuin Japanista tuo kuva!

Huomasin että olet katsonut Closerin. Se on yksi suosikkielokuvistani ihan jo huippunäyttelijöiden vuoksi.Mitä pidit sen aika kylmästä maailmasta? Mielestäni siinä oli huima käsikirjoitus.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Sooloilija, katsoin sen eilen. En ollut ollenkaan mielentilassa, jollaista elokuvat vaativat. Siis en pystynyt keskittymään lainkaan, vaan ajatukset harhailivat. Tällaiseen mielentilaan etenkään elokuva, jossa ajallisesti hypitään, ei ollut paras mahdollinen. Siksi siitä jäi sekava olo tai olo, että kukin elokuvan henkilöistä on jotenkin hukassa itsensä kanssa. Ensin pitäisi rakastaa itseään pystyäkseen rakastamaan toista. Hyvät näyttelijät mahdollistivat lähikuvat ja ihania kuvia Lontoosta. Tässä päällimmäiset ajatukset. Pitäisi saada pystyyn se blogi, jossa kirjoittaisin ajatuksia kaikista nyt katsomistani elokuvista.

virkattu lintu kirjoitti...

Juuri nyt on mielestäni se aika, kun puut ovat kauneimmillaan.

Tuo kahvilasi oli ihana! Puutarhakuvia on aina kiva katsella, itse kun asumme kerrostalossa, eikä meillä ole parvekettakaan. Onneksi sentään monta puistoa vieressä.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Paperisydän, puut hiirenkorvalla ja heleän vihreinä ovat erityisen ihania, samoin ruskan aikaan.

Oma piha on aika kivaa, tosin varjopuolena on sen vaatima työ. Tosin minua se ei haittaa, sillä pidän hoidokkini aika suppeassa laajuudessa.

Onneksi on puistoja, joissa voi nauttia vihreydestä.