lauantai 4. lokakuuta 2008

Keltaisessa huoneessa

Olen seurannut ohikiitäviä maisemia jo viikkoja. Ensin viljapeltoja, sitten ruskaa. On eletty syksyn kauneimpia päiviä. Monesti on mieleni tehnyt tallentaa maisemia, kamera ei kuitenkaan koskaan ole ollut mukana. Kun en ole kuvannut, voisin yrittää maalata, en vain ole saanut aikaiseksi. Maisemista mieleeni tuli Peter Frie. Vaikken maisemamaalauksien ylin ystävä olekaan, hänen olen.


Tällä viikolla syksy teki käännöksen, päätti myrskytä, tuulla ja sataa. Maassa olisi haravoitavaa. En vain raaski, on niin kaunista, erityistä. Haluan imeä keltaisesta energiaa. Tämäkin on vain pieni ohimenevä hetki.

Ostin pitsiä kirppikseltä. Ensin ajattelin koruiksi, sitten langaksi. Mutta en taida saksia, annan olla vain, juuri näin.

10 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Kiitos naista kuvista.

totta puhuit jaksamisesta ja asenteesta. Joskus vain sen asenteen kanssa elaminen ottaa tiukille ja tekisi mieli heittaa hanskat naulaan.Kuten itsella juuri nyt. Mutta sinnittelylla ja sisulla, jos ei muulla :).

Tuula kirjoitti...

Itselleen tosiaan täytyy olla armollinen - suoda aikaa sekä levollisia asioita ja ajatuksia.

Tuo keltainen lehtimatto on upea. Tekee mieli sukeltaa sekaan!

Ilona kirjoitti...

Oi mitä kuvia! Keltainen energia välittyy. Palaan näihin talvella.

Ja miten hauskaa, että olet kantanut tuolin pitseineen keskelle lehtimerta.

Killisilmä kirjoitti...

Kauniita värejä ja muotoja kuvissa. Nuo virkatut liinat ovat yllätyksiä täynnä; niistä on niin monenlaiseen käyttöön. Mielenkiintoisesti olet nämä liinat kuvannut.

Sooloilija kirjoitti...

Hienoja tunnelmia ihan jokaisessa kuvassa. Alin kuva on ihana asetelma, vihreä pitsi keltaisten lehtien kanssa, oi mikä näky!

Merja kirjoitti...

Mahtavia väriyhdistelmiä täällä. Ja tykkään tuosta maisemamaalauksesta.

johi kirjoitti...

Tuo paksu lehtimatto näyttää mahtavalta ja vihreä pitsi tuolilla on hieno yhdistelmä!

Jatta kirjoitti...

Hei. Kiitos blogistasi, se on aarre. Kaunis ja sisältöinen.
Kiitos kuvistasi!
Hyvää jatkoa.

virkattu lintu kirjoitti...

Minulla on ollut viime aikoina aika samanlaisia ajatuksia ja tuntemuksia kuin sinulla. Blogini on nyt tauolla, mutta en varmaan kauhean pitkää taukoa pysty pitämään :) Jokin tänne aina vetää takaisin, vaikka olisi kuinka kiireistä ja väsyttävää.

Olen tosi iloinen että itsekin jaksat jatkaa. Blogisi on alusta lähtien ollut minulle yksi mieluisimmista. Todella kauniita kuvia nämä tämänkertaisetkin. Ihanat maisemat ja pitsit. Mukavia päiviä sinulle!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Pikkujutut, ole hyvä. Syksyssä on parasta värit. Ehkä väriterapiaa tarvitaankin näitä nyt jo olevia sateisia, ruskeita ja pimeitä päiviä varten.

Tuula, kyllä, mutta se on toisinaan aika vaikeaa.

Ilona, ole hyvä. Minä olen kyllä talvi-ihminen, siis jos on oikea talvi lumineen (ja ei megapakkasia). Saatanpa itsekin palata vielä hakemaan keltaisesta energiaa.

Killisilmä, minusta tuntuu että tämä vihreä on alkujaan tarkoitettu tyynyksi, mutta syystä tai toisesta jäänyt kesken. Ostin eurolla, joka ei ole hinta eikä mikään, jos ajattelee kuinka iso työ tässäkin on ollut.

Sooloilija, värit ovat kyllä aika tehokkaat yhdessä.

Merja, kuten Sooloilijallekin niin nämä värit ovat tosi tehokkaat yhdessä. Tämä maisema ei ole parhaimmistoa ollenkaan, mutta pidänpä melkein jokaisesta Frien työstä. Niissä on ihana tunnelma. En löytänyt linkkiä, jossa töitä olisi ollut kattavasti esillä.

Johi, kesällä kahvittelin tuolilla pihalla. Kuva on vähän sellainen kesäkauden päätös.

Jatta, kiitos. Tosi kiva kuulla.

Paperisydän, kiitos. En ole paljoa ehtinyt viime aikoina blogiin mitään laittamaan ja toisaalta ei ole kyllä ollut mitään laitettavaakaan. Me taidetaan pitää monista samoista asioista.