sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Keskeneräistä

Lyyli on vielä enemmän mietinnässä kuin teossa. Samoin kuin neulotut pipo, kaulaliina ja kassi, pehmo-otus, virkatut rinkulat ja torkkupeitto. Helmapitsit.
Teossa nyt säärystimet x 2, pieni kesämekko, hartiahuivi.

Onneksi jouluun on vielä aikaa ja kaiken ei tarvitse olla valmiina jouluksi.

6 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

samassa veneessa.Listalla on asioista, keskeneraisia tekeleita ja nyt yritan muistaa etta jos kortteja tahtoo lahettaa, taytyy elaa jo nyt ajassa..mutta kaikki ajallaan.

Mielenkiintoisia ostoksia!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Pikkujutut, ai niin kortitkin, hyvä kuin muistutit.
Listasta jäi pannumyssy ja varmaan jotain muutakin. Säärystimet onneksi etenivät tänään reippaasti.

aino kirjoitti...

listojen tekeminen on hauskaa puuhaa, ja varsinkin se kun saa vetää asioita yli..
jouluun on tosiaan vielä aikaa, eiköhän tässä jotain ehdi tekemään.

Marguetta kirjoitti...

Kaunis paita. Onneksi jouluun tosiaan on vielä aikaa, vaikka ei varmasti taaskaan ehdi kaikkea valmiiksi saamaan. Onneksi kuitenkin on muitakin juhlia jolloin saa lahjoa, tai sitten voi lahjoa muuten ihan vaan ilostuttaakseen. Täälläkin listaillaan mitä kaikkea pitäisi ehtiä, mutta arjen muut velvollisuudet pitää hoitaa ensin. Ehkä parin viikon päästä jo pääsee keskittymään neulomiseen, ompelemiseen, piirtämiseen... Huh huh... :-)

virkattu lintu kirjoitti...

Hieno paita!

Joululahjoja olisi ihanaa tehdä itse, mutta aika ei yksinkertaisesti riitä. Olen niin onnettoman hidas neuloja ja ompelija. Joulu/käsityömyyjäisissä aion kyllä käydä, sieltä on yleensä tarttunut mukaan yhtä sun toista...

Tykkäsin kauheasti noista kirppislöydöistäsi!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Aino, tykkään listoista. Ja parasta juuri tunne, kun saa viivata yli.

Marguetta, todellakin yhtä ja toista tehtävää. Mutta teen sitä mukaan, kun ehdin ja on intoa, eiköhän jotain valmistukin.

Paperisydän, ei minullakaan hirmuisesti aikaa ole, etenkään kun tekemiseni on myös hidasta. Mutta yritän parhaani. Eilen sain tehtyä yhden paketin. Kiitos kun muistutit myyjäisistä.