sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Sunnuntaijuttuja

Päivä on taas auringonpaistetta, joka tosin armottomasti paljastaa pölyjä. Siksi oli hieman kiillotettava "kristalleja". Siivosin olohuoneen pöydän miljoonasta projektistani. Silitin siihen lakanan liinaksi, joka toisin jäi kamalan ryppyiseksi. Keittiöön haaveilen vaaleanpunaisesta liinasta, muutoin värini on nyt valkoinen. Ostin kimpun tulppaaneja. Ja voi että niin pienestä voi tulla mahdottoman iloiseksi. Hyvää sunnuntaita!

8 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Aurinkoista ja hyvää sunnuntaita sinullekin. Täällä pullataikina nousee ja keltaiset narsissit maljakoissa tuoksuvat (vähän liikaakin tällaiselle herkkisnokalle)!

virkattu lintu kirjoitti...

Kauniit kristallit ja tulppaanit!

Aurinko on ihana mutta myös armoton; tuntuu että pölyä on kotona joka paikassa... Kevätsiivoukseen pitäisi varmaan ryhtyä.

anni kirjoitti...

Kiitos, samoin! ..vaikka se sunnuntai on jo OHI...

ah, tulppaanit ON niiiiiiiin kauniita kukkia!

iloa!

Ilona kirjoitti...

Onpa kaunis kattokruunu!

Pölyä on täälläkin ja hiljaksiin siivoilemme. Tärkeämpää kuin huomata ne pölyt, on kuitenkin nauttia siitä auringosta! :)

Killisilmä kirjoitti...

Kauniita kuvia. Valkoiset tulppaanit näyttävät tosi ihanilta.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Upea tuo sininen ikkunaseinänne!

Sadie

Syysleimu kirjoitti...

Kauniita kuvia. Siivoaminen on ajoittain hyvin terapeuttista, vielä kun saa kaiken päälle suloisia kukkia maljakkoon, niin mieli tulee kyllä hyvin iloiseksi.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, sunnuntaini on vähän venähtänyt erinäisitä syistä, osin mukavista ja osin teknisistä vastoinkäymisistä. Koetan palata blogimaailman pariin sitten, kun on paremmin aikaa ja energaa.

Sooloilija, pullantuoksu on ihana.

Paperisydän, minulla on vielä paljon siivottavaa ja pois annettavaa. Tavaraa on aivan liikaa, joten kevätsiivous täälläkin jatkukoon. Saankohan vielä kevään kuluessa sen valmiiksi?

Anni, kukista tulee juhlallinen olo.

Ilona kattokruunu on vihonviimeinen makuuhuoneessa. Päivittäin kun tulee tekstiilejä pöllytettyä, niin kruunu kerää pölyt. Mutta kaunis se on.

Killisilmät, valkoinen väri on nyt tuntunut omimmalta. Sopivan puhdas ja eleetön.

Sadie, sininen huone on kiva.

Syysleimu, kukista tulee hyvä tunnelma. Niitä pitäisikin olla enemmän. Olen huono poimimaan pihalta kukkia sisälle, tai en raaski poimia niitä, koska elävät ulkona pidempään. Mutta nyt kesällä taidan kuitenkin silloin tällöin poimia niitä maljakkoon.