sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

"Peitto" työtuoliin valmistui. Koska kiinnitin huomioni liikaa Emmerdaleen, tulin kiinnittäneeksi yhden rivin neliöitä työhön toisin päin kun olin ajatellut, muutoin olen tyytyväinen.

Nyt kun olen pyörittänyt värejä neliöissä, tekisi mieli kokeilla hamahelmillä jotain samanlaista kuviointia.

7 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Tulipa siita kaunis.

Hamahelmikokeilut meillakin kaynnissa.Tarvikkeet loppuivat ja nyt pitaisi paasta paakaupunkiin ostoksille. Yritimme mobilea vasata mutta jai siis vajavaiseksi..

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuo tuolinpäällinen näyttää tosi raikkaalta! Eikös ole ihanaa saada valmiiksi jotain?

Sadie

Sooloilija kirjoitti...

On ihana. Enkä huomaa mitään mitä olisit laittanut 'väärin päin' tms.

Sinulla on kivoja kokeiluja. Hamahelmillä ei meidän perheessä olla tehty pariin vuoteen mitään. Lapset aina jossain vaiheessa innostuvat niistä.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Pikkujutut, mobile kuulostaa hyvältä. Ajattelin tehdä kuvioista taulun, mutta katsotaan nyt mitä tulee.

Sadie, on todellakin ihana saada valmiiksi. Vielä kun saisin isomman peiton valmiiksi siis sen valkoreunaisen. Olen levittänyt palat olohuoneeseen ja vievät tilaa. Onneksi lähes kaikki palat ovat jo valmiit.

Sooloilija, kaksi vihreää ja kaksi sinistä ovat vierekkäin yhdessä kulmassa. Mutta toimiihan nyt näinkin, vaikka harmitti kun huomasin mitä olin tehnyt.

Olen pitänyt hamahelmeilyä lasten etuoikeutena, mutta sopiihan se aikuisillekin. Esim. ruotsalainen taiteilija Cilla Ramnek tekee hamahelmitöitä.

Bullukat kirjoitti...

Ihastuttava tuolinpäällys. Ja hirimattokin näyttää hauskala.

Killisilmä kirjoitti...

Kaunis. Tuolinpäällys on mukava idea. Voisin itsekin väsätä jotakin.

Tuo mummonneliöiden järjestyksien asettelu on toisaalta kivaa, mutta minä onnistuin järkkäämään siitä melkein stressin itselleni aikoinaan kun peittoja askartelin. Homma meni ihan naurettavuuteen, kun en millään meinannut päästä varmuuteen, että mihin järjestykseen neliöt laittaisi :)

HeidiHelmiina kirjoitti...

Bullukat, hiirimatto ei kyllä oikein toimi, kun hiiri ei liiku kunnolla. Lähinnä liikutan hiirtä pöydällä ja muun ajan se lepää matollansa.

Killisilmä, tykkään näistä pienistä projekteista, jotka valmistuvat melko nopeaan. Ymmärrän järjestelytunteen. Kun teen nyt isompaa peittoa, olen levittänyt sen palat olohuoneeseen ja teen peittoa pala kerrallaan. Siis katson aina millainen pala mihinkin kohtaan sopii. Kolmesti asetelmani on levähtänyt ja järjestys sekoittunut. Oikeasti neliöitä pitäisi mielestäni kyllä tehdä mutu-tuntumalla, eikä kovin tarkasi harkiten.