keskiviikko 26. elokuuta 2009

Päivä, joka ei tunnu käynnistyvän millään. Ainoa valmiiksi saatettu asia on eilen aloitettu liina ja sekin vielä prässäystä vaille. Erilaisia pitsipyörylöitä olisi tarkoitus virkata hieman varastoon ja ommella sitten koristeeksi sopiviin paikkoihin.

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Pikkuliinat on kivoja. Ja masut on kivoja.

Tuula kirjoitti...

Ihana vauvamasu :) Ei sitä aina tarvitse muuta niin saadakaan aikaiseksi, jos kasvattelee kokonaista ihmiselämää sisällään! Siinä on aikaansaamista vallan riittävästi :)
Kaunis pitsiliina.

Ilona kirjoitti...

Kaunis masu!

Olen samaa mieltä Tuulan kanssa tuosta aikaansaamisesta.

virkattu lintu kirjoitti...

Kauniit kuvat! Sinulla on täällä aina niin hienoja kuvasarjoja ja -pareja.

Minusta sinä vaikutat kyllä sangen ahkeralta :) Tosi kiva tuo liinakin.

Minä olin odotusaikana aina kauhean väsynyt, piti ottaa kunnon päivänokoset joka päivä.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Jonna, samaa mieltä.

Tuula ja Ilona, tämä ihmiselämän sisällään kasvattaminen on kyllä sellainen ihme, tärkeintä kaikista, mutta on myös yritettävä pyörittää arkea ja paljon on asioita, joita on saatava valmiiksi.

Paperisydän, kiitos. Mulla on nyt voimien kanssa ollut hyvä vaihe. Alku oli totaalisen uuvuttavaa pahoinvoinnin ja väsymyksen kanssa ja iltaisin töiden päätteeksi kaaduinkin vain sänkyyn. Täytyi nukkua ja kerätä voimia, jotta jaksoi käydä parin tunnin päästä sitten oikeasti nukkumaan.

Loppuajasta ja kunnosta kun en tiedä, haluaisin saada kaiken hyvissä ajoin valmiiksi ja vielä on paljon tehtävää. Onneksi tällä viikolla olen saanut paljon asioita kaupungilla hoidettua. Koti onkin sitten vähän eri asia, tosin onneksi perjantaina olin lähes superahkera. Ehkä joutopäiviä tarvitaan siihen, että niitä seuraa sitten näitä aktiivisempia.