maanantai 31. elokuuta 2009

Syyskuusta näyttäisi tulevan kiireinen. Toisaalta toivon, että kuu kuluisi nopeasti ja tulisi pian lokakuu ja sitten MARRASKUU. Ja toisaalta toivon, että aika matelisi. No päivä kerrallaan.

8 kommenttia:

inkeroinen kirjoitti...

Siulla on ihana blogi :)
Marraskuussako pitäisi pikkuisen syntyä?

HeidiHelmiina kirjoitti...

Inkeroinen, juu silloin on laskettu aika. Marraskuu on aina ollut minulle pimeänä, kosteana ja synkkänä vaikein kuukausi vuodessa ja nyt sillä onkin ihan uusi merkitys elämässä. Elämä on yllättävää ja hienoa.

Syysleimu kirjoitti...

Voi mikä kuva! Näistä väreistä saa paljon energiaa tälle viikolle. Tällaisia värejä marraskuulle asti, jos vaikka väsymys ei huomaisi sitten tulla...

Nuo viimeiset kuukaudet ovat niin ihania, joka päivä potkujen tuntemista ja seuraamista ja odottelua, odottelua, kunpa tulisi jo se laskettu aika. Ja minusta on aina niin hauska kun maha vääntyy outoihin asentoihin pikkuisen vaihtaessa asentoa, suoristaessa raajojaan tms. Ja no, ikävänä puolena se ahtautunut ja vaivalloinen tunne...

Mutta silti niin arvokasta aikaa. Ihanaista loppuraskautta sinulle!

virkattu lintu kirjoitti...

Ihana kuva. Ja ihanaa odotusta sinulle! Minullakin oli esikoisen laskettu aika marraskuussa, mutta hän syntyikin sitten aivan lokakuun lopussa.

nei kirjoitti...

Voi miten kaunis blogi! :) voimaannuttavia värejä, tämän postauksen kuvassa varsinkin.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Syysleimu, Paperisydän ja Nei, kiva jos saatte kuvasta energiaa ja kiitos toivotuksista. Tällääkin tarvitaan energiaa väreistäkin. Jouduimme luopumaan rakkaasta karvakuonostamme tällä viikolla ja suru ja ikävä on suuri.

Tuula kirjoitti...

Upea ja energinen kuva! Todella inspiroiva :)

Marraskuu on minustakin yleensä todella ankea kuukausi, kun inhoan sitä pimeyttä, loskaa ja kylmyyttä. Ehkä nyt lapsen kanssa sitä katsoo eri tavalla? Joka päivä on kuitenkin lähdettävä ulos pienen touhupyllyn kanssa, joten ehkä sitä löytää uusia ulottuvuuksia tuostakin kuukaudesta.
Sinulle siitä tulee erityisen merkityksellinen kuukausi, kun pikkuinen syntyy :)

HeidiHelmiina kirjoitti...

Tuula, marraskuu on ollut minulle aina oikea masennuskuukausi. Olen itse syntynyt alkuvuodesta ja olen joskus tyhmyyksissäni ajatellut, että olisi kiva saada lapsi juuri alkuvuonna tai keväällä. Mutta näitä asioita ei voi todellakaan päättää. Elämä on yllättänyt, sitä ei voi täysin hallita ja kai tällä kaikella on jokin suurempi merkitys, että juuri nyt meille on tulossa marraslapsi.