keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Rasti seinään, olen saanut jotain aikaiseksi. Neulesetin kevääksi, kevääksi joka on tullut vauhdilla! Ilmassa on kevään lisäksi kaikenlaista, onneksi kalenteri ei sentään ole yhtä täynnä kuin maaliskuussa.

7 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ihana setti! Ja oikeasti olen varma, että saat aikaan monenlaista, ihan päivittäin. Pieni pitää siitä varmasti huolen :)

Iloa kevääseen!

Ilona kirjoitti...

Heippa vauva, kiva nähdä! (En muista, ollaanko jo nähty, mutta jos ollaan, niin lisätään aloituslauseeseen vielä "taas".)

Kaunis pikkuinen, kaunis setti!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Jonna, sain juuri imuroitua eteisen, kun ei ollut vaunut sisällä, vaan pihalla ja kerrankin tyttö taas nukkuu niissä. Ja laskut nyt maksettu, joten onhan taas tehokkampi olo. Toivottavasti en jää nyt koneelle roikkumaan.

Ilona, kiitos.

Tuula kirjoitti...

Ihana setti, ihana neiti :) Kyllä tää kevät vaan on hienoa aikaa. Vauvankin kanssa on helpompaa, kun ei tarvitse niin hirveästi pukea.

Minäkin kovasti odottelen, että pääsisi kohta uutta pientä nyyttiä pukemaan. Kunhan se nyt vaan malttaisi tulla...

HeidiHelmiina kirjoitti...

Tuula, kyllä se nyytti tulee sieltä. Kevät on ihanaa aikaa, etenkin jos ei ole siitepölyallergioita. Talven pukemisrumbaa ei ole yhtään ikävä, meillä kun ulos lähteminen on useimmiten yhtä huutoa.

Merja kirjoitti...

Söpöt on, sekä setti että tyttö! Mahtavat posket.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Merja, nyt kun liikkuvuus on parantunut, niin painonkasvu on tasoittunut. Jossain vaiheessa tyttö kasvoi 80% yli oman käyränsä. Posket eivät ole enää ihan niin pulleat.