perjantai 16. huhtikuuta 2010

Himalaiselta poimin ajatuksen perjantaihyvästä. Tai virallista termiä en muista, mutta itsensä palkitsemisesta kuitenkin jollakin mukavalla asialla, teolla tai muulla mielihyvää tuottavalla jutulla. Minulle se on tänään ajat sitten tilattu Pitsikirja, jonka vihdoin sain. Vaikuttaa melkoiselta tietopaketilta.
Aamulla lisäksi luin, että olen voittanut arpajaisissa. Hyvä perjantai!

5 kommenttia:

himalainen kirjoitti...

;-)

Ihana tuo kirja, juuri oikea perjantai-ilo. Mukavaa viikonloppua sinulle. Minun kaikkein paras perjantaihemmottelu tänään on ollut se, kun nuorempi poika halusi tulla viikkaamaan pyykkejä mun kanssa. Nyt on kaikki puhtaat vaatteet kaapissa.

himalainen kirjoitti...

Ja tuo alla oleva koiraponcho on niin suloinen, voi että. Ajattelin, että jos meidänkin pikkukoira alkaisi käyttää tuollaista :)

HeidiHelmiina kirjoitti...

Himalainen, tuo pyykkien viikkaaminen on ihana. Poncho ei ole ollut vielä oikealla koiralla käytössä, joten en tiedä toimiiko se, siis pysyykö päällä?

virkattu lintu kirjoitti...

Pitsikirja löytyy minukin hyllystäni. Jotenkin niin pursuileva kirja, etten ole vielä saanut siitä otetta. Pitäisi oikein ajan kanssa tutkia sitä.

Onpa tyttösi soma, ja ihanan setin teit hänelle.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Virkattu lintu, en ole ennättänyt tutustua kirjaan vielä kunnolla. Minua kiinnostaa nyt tietopuoli, ei niinkään ohjeet.
Pipo ja tumput valmistuivat tosiaan nopeaan, kuten joskus aiemmin sanoit noista vauvalle tekemisistä. Olen tyytyväinen, että tytöllä on jotain onnistunutta itsetekemääni.