perjantai 21. toukokuuta 2010

Pinnit



Tein lahjaksi pinnit Jämälankakirjan ohjeella.

Nyt kesällä haluan lukea edes kaksi kirjaa. Haahtelan Katoamispisteen ja Konttisen Naiset taiteen rajoilla. Kesällä haluan elää hitaasti, vähän vanhanaikaisesti, ilman liikaa mediaähkyä. Olen siksi hidas bloggaajakin.

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Minä olen ajatellut ihan samaa, että pitää yksinkertaistaa entisestään... Kesä on siihen hyvää aikaa. Nuo pinnit on muuten tosi kivat - minäkin olen tehnyt yhden tuolla ohjeella.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Jonna, tärkeimmät tulee sanottua aina näin kommenteissa. Mulla on tämä siivous/raivaus/karsiminen ollut päällä jo pitkään. Liian vähän olen saanut aikaiseksi. Nyt yritän oikein tsempata. Kun on paljon kotona, en jaksa tätä tavarapaljoutta. Mantrani on, vähemmän tavaraa = enemmän tilaa, vähemmän sotkua, vähemmän siivottavaa, enemmän aikaa.

Miina. kirjoitti...

Kivat pinnit tosiaan! :D Pitääkin kokeilla...

HeidiHelmiina kirjoitti...

Miina, kokeile ihmeessä. Ovat tosi helpot ja nopeat virkata. Hitain vaihe taisi olla kukan pinniin kiinnitys. Seuraavaksi teen pinnit itsellenikin ja hiuspantaan voisi virkata myös jonkin irrotettavan koristeen.

Riikka kirjoitti...

Hyvä juttu tuo karsiminen, siivoaminen, rojusta eroon pääseminen ja ennen kaikkea mediaähkyminimointi. Samaa olen minäkin miettinyt, olen niin koukussa nettiin ja näihin blogeihin!!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Riikka, blogit ovat kivoja, mutta kun on tätä omaa aikaa lopulta aika vähän, niin sitä aikaa haluaa käyttää muuhunkin. Kuten lukemiseen, käsitöihin... Ja mulla käy aina niin, että piti nopeasti vain piipahtaa koneen ääressä, niin kuitenkin tulee ajauduttua pitkille retkille.