maanantai 2. elokuuta 2010

Räsymatto lempimatto

Oli yksi pieni haave. Saada mäntysuovalle tuoksuva matto. Nyt on. Räsymatto lempimatto. Tällä viikolla tulee sohva, muutoin jatkan pelkistämistä, karsimista ja turhasta luopumista.

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Minä raivasin tänään keittiötä oikein runsaalla kädellä. Pahvilaatikollinen tavaraa kierrätykseen lähdössä enkä ole vasta kun päässyt alkuun.

Mutta juu, räsymatto on paras matto.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Jonna, olen raivannut jo kauan, aika hyvin olen jo päässyt eroon turhista. Vielä on tosin sarkaa.

Meillä on suvussa matonkutojia. Räsymatto on kiva silmälle ja helppo pestä.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuo onkin niin kaunis räsymatto. Tuollaiset ovat just parhaita!

Minullakin mielessä tuo turhasta luopuminen ja karsiminen, mutta aika monesta asiasta sitä näköjään vaan pitää kiinni - ja lisääkin tulee hankittua. Harmillista!

Sadie

HeidiHelmiina kirjoitti...

Sadie, meillä on neljä räsymattoa, kolme kirppikseltä, yksi mummon siskon tekemä. Se on kyllä enemmän tuolinpäällynen. Hän kutoo niin löysää. Äitini tekee kaikenlaisia vaikeita kuviollisia mattoja. Välillä tosin räsyjäkin. Hänellä on vain tosi voimakkaat värit. Tykkään näistä hennomman värisistä.

Mun on pakkokin luopua turhista tavaroista, meillä kun ei ole tilaa säilyttää. Tytölle on saatava jossain vaiheessa oma huone ja mun rojut on vielä siinä huoneessa. Mutta on aika vapauttavaa tämä luopuminen. Sitä ei aina tajuakaan miten tavarakeskeisesti sitä tulee elettyäkin.