maanantai 11. lokakuuta 2010

Haluaisin tehdä koruja. Ensimmäisiinsä suhtautuu erityisellä lämmöllä. Lokakuu on kovin täynnä. Kaikkea mukavaa kyllä, mutta ei aikaa korusteluille.
Illalla oli hetki omaa aikaa. Tulin niin hyvälle tuulelle pelkästään kimalleliimalla Klimtin korttien koristelemisesta. Oli helppoa, kerrankin ei mitään suunnittelua. Olen vähän väsynyt suunnittelemaan. Päivällä sain kukkasipulit vihdoin maahan, oli kuin iso taakka olisi tippunut hartioilta.

3 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

... siis vuodelle 2011...

Lotta kirjoitti...

Jos tykkäät Klimtistä, niin vinkkinä, että Akateemisesta saa vuodelle 2001 A5-kokosta kalenteria, jossa on aina vasemmalla sivulla yks viikko ja oikealla sivulla joku Klimtin maalaus. 17,90, muistaakseni.

Minäki tykkäisin tehä tuommosia koruja.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Lotta, tykkään Klimtin töistä, tosi paljonkin. Mulla on noita kortteja ja yksi kirja, muutamia isompia kuviakin Klimtin töistä. Tulen näillä toimeen. Kiitos kuitenkin vinkistä.

Taskukalenteria en taida ensi vuodelle ostaa. Seinäkalenterissakin toivottavasti pääsen halvalla, jos saan jonkun ilmaiskalenterin, kuvitan sen itse lehtileikkeillä ym. Yritän säästää ja kierrättää nyt parhaani mukaan kaikessa.

Korujen suhteen on ideoita. Tylsää, että tulen täällä aina valittaneeksi ajan puutetta. Yritän parantaa tapani.