maanantai 20. syyskuuta 2010

Takki

Teen aika harvoin mitään neulomuksia ohjeen mukaan. Takki on Novitan uusimmasta lehdestä. Oli niin helppo ohje, että tajusin. Ihana ilma, kiva käydä kuvaamassa pihalla. Luonto osaa sekoittaa hienoja värejä. Minä olen elänyt pitkään violettia ja vaaleanpunaista kautta. Haluaisin maalata myös vihertävällä keltaisella. Piha odottaa talvilevolle laittoa.

7 kommenttia:

virkattu lintu kirjoitti...

Ihana takki! Olet taitava. Itse vasta haaveilen ensimmäisestä omatekemästä villatakista.

Tosi kiva että palasitkin. Itsekään en oikein malta pysyä täältä pois, vaikka aina välillä sitä miettii että voisi hyvin lopettaakin koko touhun.... Tekemistä kun riittäisi yllin kyllin muutenkin. On tämä harrastus kaikesta huolimatta sellainen arjen piristäjä. Ja onneksi koneen saa aina kiinnikin :)

HeidiHelmiina kirjoitti...

Virkattu lintu, takki on siis tytölle. Se jäi tuossa mainitsematta. Pienessä on vähemmän tekemistä kuin isossa, mutta näin helppo valmistuisi varmaan suht. nopeasti isommassakin koossa. Ihastuin anopilla yhdessä lehdessä olevaan virkatuun takkiin. Laskin, että M-koossa takin hinnaksi tulisi niillä suositelluilla langoilla yli 90 e. Siihen loppui sen takin tekohaaveilu.

Ulkona herättiin....

HeidiHelmiina kirjoitti...

Tulin jatkamaan...

Harrastus minullekin tämä bloggaus. Paljoa, kun en juuri muuta harrasta. Paitsi noita käsitöitä, jotka voi tähän yhdistää.

Olen yrittänyt karsia kaikkea ylimääräistä materiaa pois, myös kaikkea aikasyöppöä, johon tämän koneella istumisenkin luen. Lopetan nyt tämä jahkaamisen ja jatkan kirjoittelua silloin tällöin. Oikeastaan joulukuussa haluaisin kirjoitella. Se on sellaista puuhailu, askarteluaikaa.

Kuukki kirjoitti...

Hauska villatakki ja uskomattoman ihanat värit tuossa alakuvassa! Mikä kasvi siinä on?

Kuukki kirjoitti...

Pitää vielä kommentoida tuosta ajankäytöstä... Kieltämättä blogit vievät aika paljon aikaa, mutta eihän tästä malta luopua kun on vauhtiin päässyt. Rakastan myös sanomalehtien lukemista, mutta tein juuri radikaalin ratkaisun ja lopetan Hesarin tilaamisen. Se vie NIIN paljon aikaa, että päätin tehdä jotain muuta senkin ajan. Siispä paikallislehti riittää toistaiseksi ;-)

Merja kirjoitti...

Suloisen villatakin sai tyttösi.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Kuukki, kiva kun vierailit ja jätit kommentin. Minäkin peruin meidän lehtitilauksen kustannussyistä ja lehdestä tulee hirmuisesti jätettä. Vaikka kiertoon meneekin, niin silti. Mun mielestä toi on taikinamarja. Malliltaan hauskat nuo lehdet.

Merja kiitos.