maanantai 17. syyskuuta 2007

Tuotteistettu


5 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Nautiskelin vaaleanpunaisen kuvan tyystin!!!
Ihastuttavan lempeähempeä!!!NAM!!!Minulla on myös tulitikkuaskit kauniissa kuoseissa,ei tosin mitään sarjatuotantoa-omia liimauksia vaan!!!Arjenkauneutta,silmänruokaa tulitikkuaskeista lähtien!!!=O)
Mikä on sinun askisi tarina!?

HeidiHelmiina kirjoitti...

Oikeasti ei ole mitään tarinaa tai ainakaan kovin ylevää sellaista. Aski on ennemminkin monen ajatuksen leikkiä tai yhteensattumaa.

En oikeastaan edes pidä sanasta tuotteistaminen. Tämä on toinen asia, jonka ”tuotteistan” ja tästäkin on jatkojalostusjuttuja (kauhea sana) jo mielessä. Tasapainoilen kaupallisen/taiteellisen rajamailla. Työminä ajattelee kaupallisesti, muttei tulisi yksin toimeen vaan tarvitsee avukseen taiteellisen minän. Tuotteistaminen liittyy kaupallisuuteen ja materialismiin, joita en haluaisi ylen määrin suosia, mutta joka toisaalta myös tutkimiseen asti kiinnostaa. Talouselämä on tätä päivää ja se ei voi olla vaikuttamatta kaltaiseeni pesusieni-ihmiseen, joka vetää kaiken itseensä. Ja toisaalta taas yksi puoli minusta suosisi mieluiten uniikkia ja siksi ainutlaatuisen arvokasta.

Toiseksi mietin jo joululahjoja ja niihinkin nämä voisi osaksi liittyä. (Tuli nyt paljastus kolmelle lukijalle).

Kolmanneksi lyhytjänteinen luonteeni tarvitsee pika-askarteluita. Oikea työtahtini on melko hidas, pohdiskeleva, puntaroiva ja tarkka, ja jotten turhautuisi ajatuksiini tarvitsen välillä myös jotain nopeasti valmista. Askit syntyivät siis helposti ja nopeasti tarralle tulostaen.

Neljänneksi juuri pienet asiat arjessa voivat ja ovatkin merkityksellisiä. Kaiken ei tarvitse olla samasta, perinteisestä ja tavanomaisesta muotista valettua. Siksi askitkin voivat olla erilaisia ja tuoda siten arkiluksusta. Suuri voima kasvaa pienistä asioista! Sitä paitsi askit esineinä ovat mukavia ja monikäyttöisiä. Ne taipuvat nukkekodin huonekaluiksi, pieniksi lahja- tai aarrerasioiksi...mahdollisuudet ovat aika rajattomat. Askit ovat siis hauskoja!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Äskeisestä jäi alustus pois.... Olen ristiriitaisuuksien ihminen.

*Katinkainen* kirjoitti...

Eiköhän kaikki taiteilijat ole enemmän tai vähemmän ristiriitaisuuksien ihmisiä!!?
Tuosta vaaleanpunaisesta kuvasta tulisi ihania kortteja!!!!

Liivia kirjoitti...

Vau, mikä lahjaidea! Kaunista!