sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Loman loppusaldo

Viimeisiä viedään lomasta. A-luokan kotiloma, odotuksien mukainen. Levännyttä mieltä voisi kyllä kernaasti lepuuttaa vielä viikolla. Josko sitten keskeneräinen nuken nuttu valmistuisi ja loppuun luettuja kirjoja olisi useampi kuin yksi ja koti kaappeja myöten järjestetty ja siivottu.

2 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Mukavaa,että lomasi oli onnistunut.

Ja olisin ihan mielelläni nähnyt sinunkin väriviikkosi.

Kauniita kuvia jälleen.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Pikkujutut. Näytin tänään kuulemma levänneeltä. Meinasin kommentoida, että kannatti pelata kännykällä puzzlea. (Sen sijaan kehuin vain hyvää lomaa) No ehkä lomalla onkin oikeus tehdä kaikkea ei niin järkevää.

Ujutan värejä aina vähitellen mukaan. Blogi ja kuvaaminen on tehnyt minusta valotarkkailijan. Kuvaaminen jää usein viikonloppuihin, joten viikon kestävää jatkumoa on vaikea saada. Olen yrittänyt hyödyntää myös keinovaloa ja talven sinistä valoa. Hyödyntää näitä mahdollisuuksien mukaan ja saada niistäkin jotain irti, eikä totaalikieltäytyä kuvaamisesta, jos luonnonvaloa ei ole.

Opettelen kuvaamista ja yritän saada itseni tilaan, etten tule toimeen ilman parempaa kameraa.

Oranssi jäi kyllä nyt jotenkin päälle. Tai ehkä se tuli näissä pilvisissä säissä tarpeeseen. Värienergiaa, jota ilman en pärjäisi.