lauantai 16. helmikuuta 2008

Mahdollisuuksien lauantai

Lauantai, vapaapäivä. Parasta lauantaissa on se, että kun siihen herää, on se täynnä mahdollisuuksia. Päivä, jolloin on lupa olla yhtä hyvin laiska tai ahkera. Uppoutua kirjan pariin yli puolille päiville tai heilua siivousrätti kädessä heti aamusta. Syödä ruhtinaallinen aamupala rauhassa lehteä selaten tai unohtaa itseltään nämä molemmat. Pysyä omien seinien sisällä tai lähteä ihmisten ilmoille. Varmaa lauantaiohjelmaa on vain, että illalla saunotaan, mutta sekin voi joskus unohtua.

Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Lapsistani pienimmät pulahtivat ammeeseen ja minä sain paikan tietsikan penkiltä!!
Tässä toisinaan on ruuhkaa!!=O)
Tulin vain huikkasemaan hyvän viikonlopun toivotukset sinulle Helmiina!!!
Toivottavasti lauantaisi oli mahdollisimman mainio!!!=O)
Toivottavasti sunnuntai sitäkin suosiollisempi!!!!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Kiitos Essun tasku. Rentouttavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi. Lauantai on mennyt osaltani hieman laiskaillessa. Nyt saunaan menossa, jahka pesukone lopettaa ensin urakkansa. Armas apulainen touhuaa näet kylpyhuoneen nurkassa.

~nina kirjoitti...

Voi kun olisikin sauna jota lämmittää aina lauantaisin..

Itsellä on sama tunne lauantaiaamuisin kun herää. Ihana vapaus joko nukkua vielä vähäsen tai pinkaista heti ylös vapaapäivää viettämään. Yleensä en malta nukkua kauhean pitkään, siinä menee hyvää vapaa-aikaa hukkaan. :) Sitten arkiaamuisin silmät ristissä vannon, että seuraavana viikonloppuna nukun piiitkään...

HeidiHelmiina kirjoitti...

Nina, sähkösaunamme ei ihan vedä vertoja puulämmitteiselle. Onneksi se kuuluu mökin luksukseen. Ja se ei kai olisi sitten enää luksusta, jos olisi joka viikkoista.

Viikolla on paha tapa, että tulee nukuttua liian vähän. Kuten kellosta näkee soi se jo noin puoli seitsemän. Viikonloppuna yritän sitten tasoitella univelkoja. Aina se ei onnistu. Koira on kärppänä paikalla, kun vähänkin liikahtaa.