tiistai 21. heinäkuuta 2009

Kirjontaharjoituksia

Eilen sain vihdoin kirjontakehyksen ja pääsin harjoittelemaan. Seuraavat kokeilut voisivat olla jotain valokuvallisia.
Päivä ei tiedä paistaako vai sataa. Rohkaistuin silti laittamaan koneeseen pyykkiä. Toivotaan poutaa. Siivousurakkakin menossa.

5 kommenttia:

Syysleimu kirjoitti...

Hei hieno kirjonta. Minulta uupuu tuo kirjontakehikko edelleen, vaikka olen sen hankintaa jo moneen kertaan harkinnut. Joskus sitten. Nyt on menossa niin montaa erilaista projekstia, ja yritetään nauttia vielä suvestakin, että sitten myöhemmin..

Jonna kirjoitti...

Tuon taidon minäkin vielä joskus opettelen.

Sinun puuhat kuullostaa aika samalta kuin minu. Pesen pyykkiä ja olen vallannut lastenhuoneen kuivaushuineeksi. Ikkunoita vaan selälleen niin nopsaan kuivuvat sisälläkin.

Ilona kirjoitti...

Hieno!

Mä en osaa kirjoa kehyksen kanssa. Siitä ei kertakaikkiaan tule yhtään mitään. Pelkkä kangas pysyy käsissä paremmin.

Killisilmä kirjoitti...

Ihania kuvia sekä tuo kirjontakuva että valokuva. Tykkään aurinkoläiskistä ja mustavalkoisista värikuvista.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Syysleimu, kehikko ei ollut kallis hankinta, alle 5 e. Kannattaa nauttia kesästä, nyt kun se on. Kirjoa ehtii myöhemminkin.

Jonna, minulla ei ole vielä mitään tajua erilaisista pistoista. Tein tämän vapaalla tyylillä, omin pistoin. Mutta "oikeaa" kirjontaa tahdon ehdottomasti opetella. Pyykkäämistä riittää täälläkin edelleen. Pesen ja lajittelen saatuja vauvanvaatteita. Onneksi ei ole nyt satanut.

Killisilmä, minäkin tykkään aurinkoläiskistä, tuuli vain niin paljon, että oli haastavaa saada pilkkua osumaan kuvaan. Aluksi kuva ei ollut mv, vaan väreissä. Valo teki siitä vain mustavalkoisen oloisen. Muutin kuvan nyt oikeasti mv:ksi, bloggeri vain tummensi sitä oudosti. Pitäisiköhän muuttaa tiedosto nyt mv:nä rgb-väreihin?

Ilona, minusta näin ensi kertaa kehyksen kanssa oli ihan helppo kirjoa. Välillä pingotin kangasta vain kireämmäksi.