maanantai 14. heinäkuuta 2008

9 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Tuon ihmisen täytyy olla kiltti ja lempeä...

HeidiHelmiina kirjoitti...

Liivia, kuva karkasi käsistäni ilman tekstejä. Kuva liittyy päivän ilonaiheisiini. Illalla mieli ei rauhoittunut millään nukkumaan, yö meni pyöriessä, kattoon tuijotellessa, ollessa. Aamuyöstä tainnuin lopulta uneen, reiluksi tunniksi. Päivä ei saanut parasta alkua, mutta jaksoin silti pitkän ja uuvuttavan päivän jälkeen ideoida ja siihen tämä luonnos liittyy.

Päivän muut ilot mm.:
Kesän valoisat aamut * huivini * Boel Westin Tove Jansson Sanat, kuvat, elämä. Olen vasta sivulla 51, mutta jo tässä vaiheessa voin lämpimästi suositella kirjaa. Se on kirja, jota ei malttaisi laskea käsistään. No nyt on mentävä lukemaan ja koittamaan, josko tulisi uni ja loppuisi tämä sekoiluni tämän koneen kanssa.

virkattu lintu kirjoitti...

Minäkin luen tuota Tove-kirjaa, aina iltaisin sängyssä. Ei tosiaan malttaisi ruveta nukkumaan kun sitä lukee...

Kauniit silmät tässä piirustuksessa, ja kaunis muutenkin.

Killisilmä kirjoitti...

Kaunis kuva tosiaan. Tykkään etenkin hiuksista.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Paperisydän, minä olen lukenut enimmäkseen junassa. Tosin tänään en jaksanut ja oikeastaan olen onnellinen etten lukenutkaan ja antanut maisemien vilahtaa ohi, sillä huomasin ja ihastuin miten keltaisena rypsi tai rapsi jo kukkii. Kirja on vaikuttanut minuun, antanut puhtia ja innostusta omiinkin tekemisiin.

Killisilmä, kiitos.

virkattu lintu kirjoitti...

Tuntuu, että minäkin olen saanut voimaa, kun olen lukenut Toven tekemisistä. Uskomattoman ahkera ja aikaansaava hän kyllä oli. Ne kaikki muistikirjat ja almanakat, jotka hän täytti... Ja vaikka mitä!

Minäkin muuten muutama päivä sitten ihastelin keltaisena hohtavia rypsipeltoja, ja junan ikkunasta juuri :) En ehtinyt ottaa kuvaa, eikä se kuvassa niin hienolta olisi varmaan näyttänytkään.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Paperisydän, kirja on todellakin ollut piristys. Kirjoitan siitä hieman, kunhan ennätän.

Minulle rypsipelto oli muistutus tarkkailla taas paremmin ympäristöä, ettei kulkisi niin silmät kiinni. Sitä helposti vain urautuu ja voimat keskittyvät omiin ajatuksiin, kun tekemistä ja stressiä on paljon. Vaikka tehokkampi varmaan olisi, jos hakisi ympäristöstä virikkeitä ja iloisia asioita ja olisi rento mieli.

magi kirjoitti...

Hei!

Menen heti huomenna kirjastoon lainaamaan toven kirjan. Jospa saisin siitä voimaa minäkin!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Magi, olen edelleen vasta sivulla 147, mutta suosittelen.