sunnuntai 18. tammikuuta 2009

9 kommenttia:

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Onpa kaunis kukka! Tuollaisesta olisi ihana tehdä neulegraffiti jonnekin. Onko malli omasta päästäsi vai jostain kirjasta? Tykkäätkö pahaa, jos käytän ideaasi jonnekin julkiseen paikkaan laitettavassa graffitissa?

Bluesea

HeidiHelmiina kirjoitti...

Bluesea, ohje on Hurmaavat huivit -kirjasta. Muistaakseni samantapainen kukka löytyy myös Joka tyypin virkkauskirjasta. En todellakaan tykkää pahaa, jos neulegraffitiksi pääsee. Sehän on kaunistusta kaikille.

Jatkan kukkaa vielä lisäämällä siihen helminapin ja satiininauhaa. Teen kukasta korun.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Helmiina. Palaan asiaan viimeistään, kun minulla on esitellä minun tekemäni kukkanen ;-)

Killisilmä kirjoitti...

Eikös ollutkin kiva virkata?

Blogissani aikoinaan näkyneet kukkaset on tehty tuolla hurmaavien huivien ohjeella :)

pikkujutut kirjoitti...

Poistin edellisen kommentin kun tuli liian monta kirjoitusvirhetta.

Kukka on kaunis, todella kaunis.Lisayksien jalkeen varmaan jo hurmaava. Minulla on edelleen tallessa omani.Vahan niinkuin sunnuntaikoruna :).

HeidiHelmiina kirjoitti...

Bluesea, hienoa. Kiva nähdä sitten sinun kukkasesi.

Killisilmä, blogistasi kirjan bongasinkin ja lainasin perjantaina kirjastosta. Kiitos siis kirjavinkistä. Olen virkannut kirjasta myös pieniä, värikkäitä rinkuloita. Niille en ole vielä tosin keksinyt käyttöä. Saman sarjan Suloiset kukat -kirja on itselläni, vaikken sukkien tekijä olekaan.
Kukka oli mukava ja nopea virkata. Tosin, koska halusin pörröisen kukan valitsin mohairlangan, jota oli mahdoton purkaa, joten piti olla tarkkana, että teki kerrasta oikein.

Pikkujutut, virkkasin ennen joulua rinkuloita koruiksi, päätyivät kuitenkin heijastimiksi. Jos nyt taas yrittäisi tehdä koruja. Olen ollut pitkään koruton, mutta nyt haluan opetella pitämään niitä. Sinun Black rose -kuva on esillä, korua olen käyttänyt harvoin. Mutta nyt siis opettelen korulliseksi. Tänään hiplasin puuhelmiä. Teen ehkä helmet kaulaan.

virkattu lintu kirjoitti...

Ihastuttava kukka, ja kuva!

Minulla on tuo Hurmaavat huivit -kirja, täytyykin kokeilla kukkaohjetta. Ja juuri mohairlangasta houkuttaisi itsekin kokeilla, on varmaan sopivasti sellaista jämälankakorissa...

Tuula kirjoitti...

Ihana ihana kuva!!!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Paperisydän, kokeile ihmeessä. Kukkia on kiva tehdä kun valmistuvat nopeasti. Ajattelin tehdä kukista myös joululahjoja, kerrankin tosi ajoissa liikenteessä.

Tuula, kiitos!