tiistai 6. tammikuuta 2009

Väripari: PUNAINEN

Vuodenvaihteessa mietin pieniä uudistuksia blogiini. Taidetorstaita teoksille, joista pidän tai jotka puhuttelevat erityisesti. Ehkä toteutan sen. Mitään kovin sitovia juttuja en halua, sillä aina ei ole aikaa tänne. Ja blogiin tulee kirjoittaa hyvillä mielin, ei pakolla. Toinen uudistus on väripari. Yritän vuoden mittaan käydä läpi värejä parilla kuvalla. Punainen saa aloittaa, sillä voisin ottaa punaisesta voimaa, että saisin vihdoin jotain aikaiseksikin ja toisaalta näen punaista, kun koira on valvottanut öisin. Samalla osallistun Ilonan välipala-haasteeseen. Välipalani, kuppi teetä.

11 kommenttia:

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Ihana kuvapari, Helmiina. Mutta aika kepoinen on välipalasi - vain kuppi teetä. Pitää muistaa syödäkin ;-)

pikkujutut kirjoitti...

Kaunis kuvapari.Punaisen kaunista.

Junika kirjoitti...

Ihana kuvapari minustakin! Ja ideat kuulostavat kiintoisilta.

Itsekin mietin, mikä rooli ja osa jokihelmisimpukka-blogillani blogikentällä voisi olla, mutta toistaiseksi menen ihan vaan omien impulssien mukaan: ajatuksia ja häivähdyksiä omiin helmihetkiini tai syvällisemmin helmenkalastuksen tiimoilta... välillä turhauttaa, koska pitäisin mieluummin blogia, jolla olisi jokin tarkoitus ja oma roolinsa. Tosin kyllähän sillisalaattisimpukallanikin on sellainen.

Killisilmä kirjoitti...

Kauniit kuvat! Ja olen ihan hulluna tuohon kupin alla olevaan - onkos se nyt tarjotin vai...

On hyvä ajatus tuollainen jonkin idean mukaan bloggaaminen. Itse en kyllä varmaan kykenisi mihinkään kovin johdonmukaiseen, mutta jos jotain tietoista uusien ideoiden hakemista saisi aikaan, niin se olisi hyvä.

Ilona kirjoitti...

Tiesin, että teetuokiostasi saisi hienon kuvan!! Nuo värit, tuo tarjotin, täydellistä!

Minäkin olen ajatellut väripostauksia, vähän eri tapaan kuin sinä. Jännää, miten me bloggajat liikumme usein samoilla pituuksilla. :)

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Hei, Taidetorstaikin kuulostaa mainiolta idealta. Teemablogi on hyvä ajatus. Se toisaalta sitten hiukan rajoittaa ja rajaa, mutta toisaalta voi sitten rauhassa keskittyä tiettyyn aiheeseen tai tiettyihin teemoihin.

Sadie

HeidiHelmiina kirjoitti...

Sadie, olen huono syömään välipaloja. Ruokarytmissä ehkä opettelemista, siis että söisi niin säännöllisesti, että välipalatkin sopisivat luontevasti mukaan. Teetä juon usein.
Jonkin teeman mukaan kirjoittamisessa on se hyvä puoli, että aihe on rajattu. Tosin pelkästään yhdellä teemalla en tule blogia pitämään. Olen liian rönsyilevä sellaiseen.

Pikkujutut, punainen on voimakas.

Junika, blogia olen ajoittain miettinyt paljonkin, juuri siksi miksi pitää sitä. Haluan olla mukana blogistaniassa ja blogi aktivoi minua tekemään käsitöitä tai ylipäätään tekemään käsillä. Impulssien mukaan meneminen sopii perusrunkona minullekin, teemat höystävät. Ja teemat antavat syyn, motiivin kirjoittaa. Monesti huomaan ajattelevani, että pitäisi olla päivittämässä usein. Kaipaan mediaähkyssä ja aistiärsykkeiden tulvassa kuitenkin hitautta. Toivon, että löytäisin luontaisen oman ja hyvältä tuntuvan rytmin täällä blogissakin.

Killisilmä, se on pieni metallinen tarjotin/lautanen. Kirjoitankin siitä ihan oman juttunsa. Enpä minäkään mikään kovin johdonmukainen teemoineni varmasti tule olemaan.

Ilona, olen huomannut samaa. Monesti ollaan blogeissa samoilla aaltopituuksilla. Väreistä on aina mukava kirjoittaa.

virkattu lintu kirjoitti...

Hyviä ideoita sinulla! Kaunis tämä ensimmäinen väripari. Ja taidetortai kuulostaa oikein kiehtovalta myös.

Minullakin on hitauden kaipuu. Viime aikoina olen tosin innostunut päivittämään blogia aika tiheästi. Nyt kun arki taas alkoi, tahti saattaa hiukan hidastua. Tai sitten ei :)

Olen itsekin huomannut että blogi toimii kyllä hyvänä kannustimena käsityöharrastukselle.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Paperisydän, aika on rahaa nykymaailmassa. Monesti haluaisin tehdä harkitummin, hitaammin ja huolellisemmin,saisi nukkua edes yön yli. Joskus tähänkäään ei ole aikaa. Minäkin olen nyt lomalla bloggaillut ahkerasti ja ensi viikosta tahti hidastuu taatusti.

Merja kirjoitti...

Taidetorstai kuulostaa hyvältä ajatukselta. Itse olen miettinyt ottaisinko toisen blogin rinnalle, jossa voisin vähän syventyä kuvaukseen, ottaa vielä taiteellisemman suunnan.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Merja, idea kyllä hyvä, nähtäväksi jää saanko toteutettuakin. Tai saanhan minä, ajan kanssa.

Sinun kuvaussuunnitelmasi kuulostavat hyvältä. Kannustan toteuttamaan.