maanantai 23. kesäkuuta 2008

Siivousta

Jos ei olisi blogia, tuskin olisin ottanut tätäkään kuvaa. Kuvaa tavallisesta arjesta, siivouksesta. Tänään pesin lavuaareja etikalla, melkoisella ihmeaineella. Pesu, puunaus ja järjestely jatkukoon taas huomenna.

3 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Totta tuo toteamuksesi; minunkin kuvatiedostoni sisältävät nykyään sellaisia kuvia, joita en ennen blogin perustamista ottanut ikinä. Lähinnä yksityiskohtia pienistä asioista, arjesta.

Junika kirjoitti...

On kaunis kuva. Ja eikö ole aika kivaa, että arkisiakin kuvia tulee otetuksi. Olisi kiva joskus nähdä arkikuvia esim. oman lapsuuden ajalta!

Minusta nämä arkisten hetkien kuvat opettavat katsomaan arjen ja siis elämän pieniä helmihetkiä ja -asioita, eikä se ole mikään vähäinen asia se!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Sooloilija ja helmi junika tästä aiheesta olisi paljonkin sanottavaa, kunpa saisi vain ajatukset jotenkin järjestettyä selkeään muotoon. Ehkä palaan tähän vielä.

Helmi junika, minäkin tykkään kuvasta. Vaikka sellaistakin arkea olisi kiva kuvata, missä on ihmisiä tekemässä. Siis oikeasti keskittyneenä tekemään jotain, eikä poseeraamassa kameralle.