keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Voi taivas

mikä harmaus taas. Ja ei tule mitään kelpoa ja valmista ei.

7 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Ensin oli kirkas taivas ja sitten harmaa. Sellainen se on kesäpäivä täällä Suomessa.

Mitä pidit Beatrix Potter-elokuvasta?

virkattu lintu kirjoitti...

Beatrix Potter -elokuva... Kiinnostavaa!

On kyllä ollut aivan syksyistä yhtäkkiä. Mutta ihanan aurinkoisen värinen mekko tuolla kuvan tytöllä!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Sooloilija, aamu alkoi harmaana ja tuntui, ettei mitään saa aikaiseksi, sitten pilkahti aurinko ja muuttui vireystaso totaalisesti. Kauaa ei aurinko kuitenkaan malttanut näyttäytyä ja loppupäivä mentiin taas harmaana. En halua(isi) olla säästä valittaja, otan vastaan mitä taivaalta tulee. Mutta kummasti sää vaikuttaa mielialaan.

Pidin kyllä elokuvasta, se oli kuin satu aikuisille. Tykkäsin siitä, kun piirustuksia oli animoitu ja miten hyvin ne sopivat vanhahtavaan, viktoriaaniseen miljööseen. Maaseudulla oli upeita, kauniita, silmiä hiveleviä maisemia, ihanaa vihreää. Kaiken kaikkiaan vähän hömpsähtävä, hyvänmielen elokuva.

Paperisydän, mekolla on esikuva oikeassa elämässä. Mietin miten tuosta tytöstä saisi ommeltua nuken/mollamaijan?

pikkujutut kirjoitti...

Hienon mollamaijan saat kun ratkaisun keksit..

Sää vaikuttaa vireystilaan - meillä toinen päivä että hieman tuulee ja nyt jaksaa tehdä vaikka mitä.Kolme päivää menikin tuskaillessa tyynessä lämpöaallossa.

HeidiHelmiina kirjoitti...

Pikkujutut, täytyy etsiä joku nukkekirja seuraavan kerran kirjastosta. Tuuli vilvoittaa tosiaan joskus mukavasti, meillä se on vilvoittanut nyt todella, on ollut melkoisen koleat kesäpäivät.

Killisilmä kirjoitti...

Tänään on kyllä taivaan väri vaihdellut tuon tuosta. On satanut ja paistanut. Ja juuri äsken otin pihalla kuvia sateenkaaresta :)

Hyvältä näyttää tuo kuva. Ja sinullakin on nuken teko mielessä. Minä myös haaveilen. En tiedä kauanko kestää päästä toiminta-asteelle. Tällä viikolla en edes ehtinyt kirjastoon nukkekirjoja etsimään. Ens viikolla sitten...

HeidiHelmiina kirjoitti...

Killisilmä, minulla kestää nukessa varmasti kauan toiminta-asteelle pääseminen. Saahan sitä kaikkea suunnitella ja haaveilla.

Otin tänäänkin kuvia taivaasta, mutten nyt laita tänne ja pitkästytä pilven kuvilla, vaikka itse jaksaisin niitä tuijotellakin. Sateenkaaret ovat hienoja.