maanantai 9. kesäkuuta 2008

Lepoa, lepoa, lepoa...

Täällä on ollut hiljaista, koska olen potenut kuumetta. Tänään jouduin menemään kirjastoon(kirjastoon ei normaalisti koskaan joudu menemään), palauttamaan puoli vuotta lainaamiani kirjoja. Palautettujen pinon korvasin kasalla uusia, mukana nyt mm. Matissea. Samalla hain virkistykseksi ja vitamiineiksi hedelmiä ja illalla teen raparperikiisseliä (on hauska korjata omaa satoa). Ehkä nämä luonnonlääkkeet, antibiootti sekä lepo takaisivat pääsyn terveiden kirjoihin?
Minulle Matisse on aina ollut ennen kaikkea tämä punainen harmonia. On aika laajentaa näkemystä, korjata asenteita ja ajatuksia.

6 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Sairaana lomalla? Minulle käy usein niin, että kun loma alkaa, sairastun. Olin viimeisellä viikolla pois töistä kolme päivää, joten nyt vältyin sairastumiselta, kun loma alkoi.

Pikaista paranemista, vaikka toisaalta tunnut ottavan rennosti: loma on lomaa, vaikka sitten sairaana. Ehkäpä se pakottaa juuri ottamaan rennosti, sen takia kai minäkin usein sairastun loman alkaessa....

HeidiHelmiina kirjoitti...

Tuike, kuulun kyllä lomalla sairastajiin, mutta nyt otin varaslähdön. Olihan tästä jo pitkin kevättä merkkejä, mutta näköjään vain tähän asti kroppa kesti, ei ihan lomaan asti. Lomalla sairastuu siksi, kun stressi helpottaa.

virkattu lintu kirjoitti...

Pikaista paranemista! Lääkkeet kuulostavat oikein hyviltä. Matisse kuuluu minunkin suosikkeihini. Mukava olisi kyllä tutustua taiteeseensa vielä syvällisemminkin. Ja Matissesta henkilönä en tiedä oikein mitään.

pikkujutut kirjoitti...

Pikaista toipumista ! Toisaalta nyt lomalla ei tarvitse sairastaa :)

Raparperikiisseli kuulostaa herkulliselta, sopivalta lepoherkulta.

Matisseen täytynee tutustua.

*Katinkainen* kirjoitti...

Nappasin itselleni
tuon viimeisen lauseen:
On aika laajentaa näkemyksiä,
korjata asenteita ja ajatuksia!!!!
Sitä voi varmasti pitää elämässä noin yleensäkin jonkin sorttisena mottona/ohjenuorana...
Se kuulosti hyvältä ja katsotaan saako se mitää aikaiseksi mietintämyssyssä myllätessään...
Rutistus sinulle Helmiina!!!
Toivottavasti kuume
on jo hellittänyt!!!

HeidiHelmiina kirjoitti...

Kiitoksia kaikille paranemistoivotuksista.

Paperisydän, en ole Matisselta oikein koskaan suostunut näkemään muuta kuin Punaisen harmonia. Se on suosikkini, nyt yritän katsoa uusin silmin ja ajatuksin muutakin.

Pikkujutut, toivotaan että loma menisi lomailuun, eikä sairasteluun. Tunnen kyllä huonoa omaatuntoa siitä, että sairastuin nyt ja joudun olemaan sairauslomalla. Varmaan jotain kiltin tytön syndroomaa.

Essuntasku, kyseenalaistaminen ja vanhojen kaavojen, rutiinien, ajatusten ym. rikkominen on joskus paikallaan ja vie eteenpäin ja virkistää.